El pintor rubinenc Sergi Marcos exposa a Madrid la mostra ‘Abstracciones atmosféricas’

Imagen noticia
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic
17 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Actuació musical per cloure l’exposició ‘Retrats de la posteritat’ de l’artista Miquel Mas
19 de septiembre de 2019

El pintor rubinenc Sergi Marcos exposa a Madrid la mostra ‘Abstracciones atmosféricas’

Imagen noticia

L’artista rubinenc Sergi Marcos mostrarà a Madrid una selecció de pintures de la sèrie ‘Abstracciones atmosféricas’. L’exposició s’inaugurarà aquest dijous 19 de setembre a l’Hotel Eurostars Central i es podrà visitar fins al 31 d’octubre.

Marcos ha seleccionat per exposar a Madrid vuit quadres de format 50 x70 cm de la col·lecció de més de 40 pintures a l’oli sobre paper que conformen ‘Abstracciones atmosféricas’.

Segons explica l’artista, aquesta col·lecció, que va crear al 2013-2014, forma part de tot un procés en la recerca d’una manera de fer en la qual la inspiració i la fluïdesa són els fils conductors, especialment donat per l’aproximació i la percepció de les coses petites i quotidianes.

L’observació de fenòmens com «el fred de l’hivern, la pluja a la cara, la calor de l’estiu, la fressa de les cigales», «i de mi mateix», explica Marcos, «genera un estat de percepció i d’afinament dels sentits que faciliten el treball posterior». El pintor assenyala que en les creacions els elements geomètrics conviuen i dialoguen en un fons d’arabescos i geometria sagrada.

Aquesta és la primera vegada que l’artista exposa a Madrid de forma individual, per la qual cosa ha mostrat la seva satisfacció.