El Ple reivindica millores en al Parc de Bombers de Rubí

Imagen noticia
Impulsen un manifest en defensa de l’atenció sanitària de proximitat i qualitat a la comarca
31 de enero de 2019
Imagen noticia
Més d’una vintena d’assistents a la presentació del llibre ‘3 nits de torb i un Cap d’Any’
4 de febrero de 2019

El Ple reivindica millores en al Parc de Bombers de Rubí

Imagen noticia

El Ple de Rubí va aprovar una moció per donar suport a les reivindicacions que fa setmanes que estan fent els Bombers de la Generalitat de Catalunya. En el cas del Parc de Rubí, que també dona cobertura a Castellbisbal i Sant Cugat, els agents reivindiquen més personal, millor equipament i un camió escala que fa anys el govern es va comprometre a dotar.

La proposta, presentada pel Partit dels Socialistes (PSC) i Ciutadans (C’s), va ser aprovada en Junta de Portaveus i al final de la sessió, dos agents de bombers van intervenir per explicar la seva situació: «Cada dia som quatre bombers de guàrdia en comptes de cinc», va explicar Marc Guix, que també va destacar «la mancança de material i equipament» i va insistir que és una qüestió de «voluntat política».

També es van aprovar dues mocions més en Junta de Portaveus. La primera presentada per l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) per tal d’impulsar una xarxa de lavabos públics a la ciutat i la segona, a instàncies d’Esquerra Republicana (ERC) per impulsar l’educació a través de les emocions.