El plenari reclama més eines per millorar la convivència al barri de Les Torres

Imagen noticia
La Plana del Castell, molesta amb el consistori per programar un concert el dia de la seva festa
30 de mayo de 2018
Imagen noticia
La irresponsabilitat de buscar titulars i vendre fum amb l’habitatge a Rubí
1 de junio de 2018

El plenari reclama més eines per millorar la convivència al barri de Les Torres

Imagen noticia

El Ple de maig va aprovar una moció d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que vol impulsar un Pla Comunitari al barri de Les Torres. Per la regidora republicana Montse Soler «cal desenvolupar un pla de dinamització del barri per millorar la convivència». Tots els grups, a excepció de dos regidors no adscrits que es van abstenir, van donar suport a la proposta i van demanar més accions en el barri per millorar la convivència.

El govern local, tot i donar suport a la moció, va assegurar que fa un any que treballa per desenvolupar projectes de millora de la convivència no només a Les Torres, sinó també al 25 de Setembre i a Ca n’Oriol.

«Les Torres és un dels barris on des del primer dia vam iniciar accions preferents», ha explicat la regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marta García, que també va avançar que en les properes setmanes s’iniciarà un projecte amb la Diputació a través de les comunitats de veïns.

Hi haurà bus nocturn per Festa Major
També va prosperar la proposta d’ERC de demanar a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que ofereixi servei nocturn durant els dies de Festa Major de Rubí, Sant Cugat i Terrassa. L’acord va recollir una esmena de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), que demanava que hi hagués bus nocturn a les urbanitzacions durant la Festa Major. La proposta va tenir bona acollida i únicament va tenir l’abstenció de dos regidors no adscrits. De fet, el govern va explicar que ja estaven treballant per tal que el bus nocturn sigui una realitat aquest any.

D’altra banda, cal assenyalar que el plenari va aprovar el Consell de Salut, un nou òrgan participatiu de la ciutat.