El Poema de Nadal fa una pausa per tornar amb més força l’any vinent

Rubí torna a acollir l’obra ‘Día 016’, sobre violència masclista
23 de noviembre de 2021
Rubí posa en marxa un grup motor en coeducació per treballar per la igualtat
24 de noviembre de 2021

El Poema de Nadal fa una pausa per tornar amb més força l’any vinent

Òmnium Rubí ha anunciat que enguany el Poema de Nadal no es posarà en escena. La proposta escènica del conegut poema de Josep M. de Sagarra impulsada el 2011 per Xavier Serrat, s’ha mantingut cada Nadal a Rubí des de fa una dècada.

Ara l’entitat ha decidit fer «una aturada tècnica per repensar-lo i agafar embranzida. Volem donar-li un nou aire i tornar l’any vinent amb més energia i una nova proposta», expliquen en una comunitat.

Al llarg d’aquests 10 anys, el Poema de Nadal ha estat dirigit per Xavier Serrat, Mariona Checa i Jaume Feliu, que han plasmat, a la seva manera, el poema de Sagarra i, fins i tot, han portat més enllà la representació, tot afegint diversos poemes nadalencs, a banda del Poema de Nadal.

Òmnium Rubí ha aprofitat per agrair la participació i col·laboració de totes aquelles persones i entitats que han fet possible el Poema de Nadal durant tots aquests anys. Començant pels esmentats directors i seguint amb els actors del Casal Popular de Rubí i del Grup de Teatre Esbarjo i les entitats Obrador Coral, Esbart Dansaire, Castellers de Rubí, Gralleres de la Colla Gegantera del Teresa Altet, Escola de Música Pere Burés, Geganters de Rubí, Colla de Diables de Rubí, Colla de Diables Rubeo Diablorum, Colla de Diables de la Riera, Acotxat i Grup Fotogràfic El Gra, així com també al servei de Cultura de l’Ajuntament.