El PP critica la inversió extra realitzada per corregir les deficiències a l’Espona

Imagen noticia
Una vintena de parats rubinencs participen en la Marxa per la Dignitat
26 de marzo de 2014
Taller a la Biblioteca per l’Any de l’Agricultura Familiar
28 de marzo de 2014

El PP critica la inversió extra realitzada per corregir les deficiències a l’Espona

Imagen noticia

El Partit Popular (PP) demana explicacions a l’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), pels problemes de vibracions i les humitats detectades a l’edifici de l’Espona, remodelat en els darrers anys i actual seu de l’Esbart Dansaire de Rubí.

Properament, l’Ajuntament ha de signar un conveni per tal que l’edifici, que era una antiga fàbrica de teixits de cotó i seda artificial i posteriorment de filatures, es converteixi en el Centre de la Dansa Tradicional Catalana.
Segons els populars, corregir les humitats que s’han detectat a través d’un sistema de ventilació continuada i d’un deshumidificador ha tingut un cost extra de 5.000 euros i només s’han reduït fins a un 35%.

D’altra banda, la portaveu popular, Mònica Querol, ha assenyalat que a aquest import cal afegir-hi els 1.797 euros gastats en diversos estudis motivats per les deficiències detectades, els 129.000 euros que es van invertir en la remodelació de l’edifici i 28.000 més euros per alleujar les vibracions a l’edifici. Per la presidenta del PP, es tracta de “quantitats excessives tenint en compte que en el seu moment ja es va dissenyar un projecte de reforma d’aquest equipament i que per tant s’hauria d’haver previst solventar aquestes insuficiències”.

Més enllà d’aquests inversions extra a l’edifici municipal, la formació popular ha demanat explicacions per alguns inconvenients que encara presenta l’edifici. Segons Querol, els veïns de la zona es queixen pels sorolls. En aquest sentit, la cap de l’oposició a Rubí apunta que “els estudis apunten que no es tracta d’un problema d’insonorització sinó d’un problema relacionat amb les vibracions, multiplicades pels vidres de les finestres de l’edifici”. Querol també ha afegit que tot i que l’Esbart Dansaire de Rubí utilitza l’equipament més enllà de les 23 hores, a la planta baixa per evitar les vibracions, els veïns senten el soroll de l’activitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *