ERC aclareix la seva posició dins del col·lectiu Convocatòria per Rubí

Imagen noticia
Una vintena de parats rubinencs participen en la Marxa per la Dignitat
26 de marzo de 2014
Taller a la Biblioteca per l’Any de l’Agricultura Familiar
28 de marzo de 2014

ERC aclareix la seva posició dins del col·lectiu Convocatòria per Rubí

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí ha matisat les declaracions que va fer fa uns dies el portaveu de Convocatòria per Rubí, Jaume Parras, sobre el posicionament de la força republicana en el col·lectiu.

En un comunicat, Esquerra aclareix que “la voluntat de continuar explorant les tres propostes que hi ha sobre la taula és clara per part de tots. […] Cap partit es va excloure de les opcions, tot i que el sentit de la majoria va ser que les unitat no han de ser només de possibles candidatures, sinó que els projectes i objectius a treballar de manera consensuada són tan o més importants que una candidatura unitària”. Jaume Parras va expressar que tant Esquerra com el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) estaven lluny de formar una candidatura unitària.

En el comunicat, ERC ho nega i insisteix que “la suma d’esforços de totes les forces d’esquerra de la ciutat per acordar els projectes que, en un any, podrien arribar a veure la llum amb l’esforç de tots plegats”. Parras, per la seva banda, ja ha rectificat a través de Ràdio Rubí les seves manifestacions, on ha apuntat que havia fet una interpretació errònia del posicionament d’ERC.

Convocatòria per Rubí es planteja tres vies. En primer lloc la formació d’una candidatura conjunta de cara a les municipals del 2015, o bé la consecució d’objectius conjunts que afavoreixen acords postelectorals, o, per últim, la formació d’un Ple ciutadà. El col·lectiu es torna a reunir aquest divendres 28 de març per continuar avançant. / DdR

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *