El PP de Rubí demana a l’Ajuntament mesures fiscals per ajudar els restauradors

Imagen noticia
L’Ajuntament prepara un fons per comerços, autònoms i pimes de 250.000 euros
1 de abril de 2020
Imagen noticia
Rubí d’Arrel ofereix audiovisuals educatius sobre medi ambient, entorn rural i patrimoni
3 de abril de 2020

El PP de Rubí demana a l’Ajuntament mesures fiscals per ajudar els restauradors

Imagen noticia

El secretari general del Partit Popular (PP) a Rubí, Juan José Giner, ha demanat a l’Ajuntament que impulsi ajudes pels restauradors davant la crisi econòmica provocada pel coronavirus. Segons ha explicat Giner, es tracta «d’un dels sectors més desafavorits i no se sap ni quan ni com tornaran a posar-se en marxa».

En aquest sentit, el secretari general fa dues propostes per alleujar la càrrega impositiva als restauradors. En primer lloc, proposa que es condoni el pagament durant sis mesos de la taxa d’ocupació per la via pública dels establiments que compten amb terrassa. L’Ajuntament va dir fa uns dies que l’ajornaria, però per Giner no és suficient: «Exigim al govern de Rubí, per responsabilitat, que condoni i no ajorni aquest pagament, perquè no sabem com quedarà de malmesa l’economia del sector».

La segona proposta està relacionada amb bonificacions fiscals per cada treballador contractat pels establiments de restauració locals. Una mesura que es podria aplicar, per exemple, en la taxa de les escombraries.

Per últim, Giner també ha dit que se solidaritzen amb totes les persones que ho estan passant malament arran d’aquesta crisi sanitària.