El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor

Imagen noticia
Banderes a mig pal a l’Ajuntament de Rubí per homenatjar les víctimes de les Rambles
16 d'agost de 2019
Imagen noticia
Sergi Martínez guanya la plata a l’Europeu Sub-20 de bàsquet
21 d'agost de 2019

El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor

Imagen noticia

La llibreria rubinenca El Racó del Llibre obrirà a l\’octubre un club de lectura, un espai on cada mes es proposarà la lectura d\’un llibre sobre el qual després els participants podran comentar i compatir impressions en una trobada. Segons explica Enric Pallarès, responsable d\’El Racó del Llibre, la intenció és donar rellevància a bons llibres d\’autors catalans o traduccions que poden tenir dificultats per arribar a lectors potencials, més enllà de les obres més comercials que ja tenen prou difusió.

\”Volem donar propostes de llibres que ens faran créixer com a lectors i millorar el gust per les bones lectures\”, assenyala Pallarès, qui afegeix que l\’obra es triarà entre les novetats que aportin alguna cosa més i que la intenció és convidar a la trobada del club a l\’autor o bé a l\’editor o traductor.
El primer llibre d\’aquest nou Club de Lectura, que encara no té data concretada d\’inici, serà \’Fugir era el més bell que teníem\’, de Marta Marín-Dòmine, una escriptora nascuda a Barcelona, però que fa anys que resideix a Toronto.

Al llibre, l\’autora aborda el passat del seu pare, Joaquim Marín (1924-2016), que es va exiliar dues vegades: la primera, durant la dictadura de Primo de Rivera, perquè el seu pare era militant sindicalista anarquista, i la segona, després de la Guerra Civil, com a excombatent republicà. Aquest llibre mostra de quina manera els records dels altres, fins i tot aquells que no hem viscut mai en pròpia pell, passen a ser els nostres.

Deixa un comentari