El risc de rebrot es dispara a Rubí en els darrers dies

Imagen noticia
Rubí Jove ofereix assessorament i orientació per a sol·licitar beques d’estudis postobligatoris
25 de agosto de 2020
Imagen noticia
El risc de rebrot a Rubí continua disparat, però inicia una tendència a la baixa
28 de agosto de 2020

El risc de rebrot es dispara a Rubí en els darrers dies

Imagen noticia

Rubí és una de les ciutats de l\’àrea metropolitana amb més risc de rebrot per darrere de L\’Hospitalet i Granollers. En els darrers dies, l\’índex de rebrot a Rubí s\’ha multiplicat, segons les dades que ofereix diàriament la Generalitat de Catalunya, fins a arribar al 464, una dada molt elevada tenint en compte que a partir del 100 ja es considera un risc molt elevat de rebrot. De fet, l\’índex és ara més elevat que a finals d\’abril, durant el pic de la pandèmia tot i que ara es fan moltes més proves PCR que aleshores.

Pel que fa als casos, entre el 16 i el 22 d\’agost s\’han detectat 99 positius a Rubí, dels quals 8 han necessitat ingressar a l\’hospital. Durant aquests dies s\’han fet 881 PCR i el 12% han estat positives. Pel que fa al perfil de nous positius, la mitjana és de 37 anys i el 51% són dones.

El total de casos acumulats des de l\’inici de l\’epidèmia és de 915 i en aquests moments hi ha 7 rubinencs ingressats per coronavirus, un dels quals està a l\’UCI. El nombre de defuncions a Rubí per la covid-19 és de 106.