El rubinenc Pol Borrell estrena la seva primera pel·lícula

Imagen noticia
El PDeCAT demana un protocol per minimitzar les afectacions de les obres
14 de marzo de 2018
Imagen noticia
L’artista rubinenc Jaume Pla i Pallejà rep la Creu de Sant Jordi
16 de marzo de 2018

El rubinenc Pol Borrell estrena la seva primera pel·lícula

Imagen noticia

El rubinenc Pol Borrell, dramaturg, actor i director de teatre, estrenarà dilluns vinent 19 de març la seva primera pel·lícula com a director, un film del qual també ha estat guionista i productor. Amb el nom de ‘Plou i fa sol’, es tracta d’un llargmetratge que combina el drama i la comèdia, com en la vida, i que «pretén ser un cinema de la quotidianitat», segons explica Borrell.

‘Plou i fa sol’ narra la història de la Vera, a qui en Santi ha deixat sense donar-li una explicació. Ella intenta superar la ruptura amb l’ajuda de dues amigues, la seva companya de pis Mireia i la Raquel, una amiga de la infància. Bons i mals moments que fan evolucionar la seva amistat. No tot es diu amb paraules.

El film s’ha rodat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), al Bar dels Castellers de Barcelona i també una part a Rubí. Per exemple, hi ha una escena rodada a La Lyonesa.

Per a Pol Borrell, membre fundador de la companyia Fata Morgana Teatre, aquesta primera incursió al cine ha estat «molt positiva, si més no perquè he pogut superar les dificultats que s’anaven presentant pel camí». El novell director, que no deixarà de banda el teatre, assegura que ha tingut molta sort amb els actors i actrius, alguns sense experiència prèvia: «Tots s’hi han bolcat amb ganes i he quedat meravellat de la seva professionalitat davant la càmera».

La pel·lícula està protagonitzada per Carolina Blanco, Sara Nogueras, Blanca A. López, Ricard Soler, Magda Falcó, Raül Giró i el mateix Borrell. La música és original de Niko Sklyarov.

L’estrena serà dilluns a les 16 hores a la sala de cinema de la UAB i l’entrada és gratuïta, limitada a l’aforament de la sala.