La Policia Local deté dos rubinencs com a presumptes autors de delictes de violència de gènere

Imagen noticia
El PDeCAT demana un protocol per minimitzar les afectacions de les obres
14 de marzo de 2018
Imagen noticia
L’artista rubinenc Jaume Pla i Pallejà rep la Creu de Sant Jordi
16 de marzo de 2018

La Policia Local deté dos rubinencs com a presumptes autors de delictes de violència de gènere

Imagen noticia

La Policia Local de Rubí va practicar el passat cap de setmana diverses detencions a la ciutat. En primer lloc, va arrestar dos homes denunciats per les seves parelles per violència de gènere. Tant les víctimes com els presumptes agressors resideixen a Rubí i un d’ells seria reincident en aquestes conductes. Les dues dones van sol·licitar una ordre de protecció, que seran valorades per l’autoritat judicial.

D’altra banda, durant el cap de setmana el cos policial va descobrir dues plantacions de marihuana a l’interior de dos habitatges de la ciutat. Les dues plantacions van ser desmantellades en un dispositiu conjunt de la Policia Local amb agents de la comissaria de Rubí del cos de Mossos d’Esquadra.

Una d’elles va ser descoberta quan la Policia Local va ser requerida per una gran fuita d’aigua a l’interior d’un pis buit. Quan els agents actuants van accedir a l’interior de l’habitatge per intentar evacuar l’aigua acumulada per la fuita, van comprovar com tota una planta de l’immoble estava dedicada a la plantació de marihuana, amb una instal·lació elèctrica i de rec a tal efecte.

L’altra plantació va ser localitzada quan agents de la Policia Local van atendre un requeriment per molèsties causades per gossos. Quan els agents van arribar al domicili van observar que la porta d’accés havia estat trencada i que el pany havia estat forçat i van sentir corredisses a l’interior. Els agents van entrar a l’habitatge, pensant que podia tractar-se d’un robatori. Només accedir a l’interior, van observar l’existència d’instal·lacions elèctriques i de rec, així com una gran quantitat de plantes de marihuana i de caixes d’aquesta substància ja recol·lectades.

Fins ara s’ha efectuat la detenció d’una persona imputada per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric i continuen les investigacions per localitzar altres responsables. Igualment, encara no s’ha quantificat el total de substància estupefaent intervinguda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *