El saxofonista Nando Picó presenta el seu nou disc a l’Espai cultural de la CGT

Imagen noticia
Comencen les obres per transformar el carrer Maximí Fornés en una illa de vianants
25 de enero de 2018
Imagen noticia
Unes 700 persones assisteixen a ‘Una villa, una vida, una historia que contar’
29 de enero de 2018

El saxofonista Nando Picó presenta el seu nou disc a l’Espai cultural de la CGT

Imagen noticia

L’Espai Sociocultural de la CGT, situat a la plaça Anselm Clavé, acollirà aquest dissabte a les 20.30 hores un concert del reconegut saxofonista Nando Picó, qui presentarà el seu nou disc ‘Barcelona Paradise’. Picó estarà acompanyat a la guitarra per Toni López i al contrabaix per Oriol Roca, mentre que Verónica Marín posarà la veu.

‘Barcelona Paradise’ inclou vuit cançons, a través de les quals el músic descriu la seva experiència musical dels últims anys a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un projecte obert, que aplega un ventall d’estils que van del latin jazz a la bossanova, passant pel flamenc, el soul o el reggae, tot des de la visió predominant del jazz.

‘Barcelona Paradise’ és una proposta fresca que també actua com a porta d’entrada cap a altres llenguatges més sofisticats. Com és habitual, l’accés al concert és gratuït.

Ja de cara al mes de febrer, la programació de l’Espai sociocultural de la CGT inclou altres propostes. Així, dissabte 3 de febrer, acollirà la Nit de jazz a les 20.30 hores i els dies 9 i 10, la Societat Blues de Rubí també oferirà els seus concerts a les 20 hores. A més, el 17 de febrer la nit estarà dedicada als joves, amb el Ready to imagine something i Rock’e’Fort. Una setmana després, el 24 de febrer, encara hi haurà un altre concert a les 20.30 hores amb el grup Gnapos Trio.