El Sènior Femení del CN Rubí suma una important victòria contra el Zaragoza

Un solitari gol d’Edgar Álvaro dona els tres punts a la UE Rubí
13 de diciembre de 2021
La ciutadania ja pot presentar al·legacions contra la línia elèctrica Pierola-Rubí
14 de diciembre de 2021

El Sènior Femení del CN Rubí suma una important victòria contra el Zaragoza

Victòria fonamental del Sènior Femení del CN Rubí contra l’EW Zaragoza per 9-5. Les jugadores rubinenques van aconseguir un triomf molt treballat que els permet mantenir la setena posició, igualades a punts amb les sisenes classificades. 

A més, cal destacar que Dana Gerschcovsky va ser convocada per disputar amb la selecció de l’Argentina per disputar la Copa UANA, que tindrà lloc entre el 19 i el 24 de gener a la ciutat de Bauru, al Brasil. L’esdeveniment és classificatori per al Campionat Mundial de waterpolo. 

Pel que fa al Sènior Masculí, va perdre contra el CN Mataró per 7-11 en un enfrontament disputat que es va decidir en l’últim quart. 

En relació a la propera jornada, el Femení disputarà dos partits, el primer dimecres contra el sisè classificat, el CN Catalunya, a Can Rosés a partir de les 20.45 h. El dissabte jugaran un altre partit, a Barcelona a les 12.45 h contra l’Atlètic Barceloneta. Per la seva banda, el Masculí jugarà el dissabte a les 18.15 h a Molins de Rei contra el CN Barcelona. 

Campionat de Catalunya de Natació

En natació es va disputar el Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern. La seu va ser la piscina del CN Barcelona i els representants del club van ser Hèctor Ramons i Iago Verdú. Hèctor Ramos va aconseguir el rècord del club de Sub-16 en els 50 m lliures amb un temps de 26”38. També va nedar els 100 m esquena en 1’06”38. Per la seva banda, Iago Verdú va disputar els 50 i 100 m braça amb un temps de 34”17 i d’1’19”12, respectivament. 

Per últim, la setmana passada la Federació Catalana de Natació va publicar el barem de classificació de la temporada anterior. El CN Rubí va quedar en 18a posició de 90 clubs. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES