Juan Romero continuarà sent l’entrenador de la UE Rubí una temporada més

fp dual localpres
L’Ajuntament contracta una desena de persones que estudien FP dual
14 de juny de 2021
Imatges guanyadores del concurs fotogràfic del camp de golf de Can Sant Joan
14 de juny de 2021

Juan Romero continuarà sent l’entrenador de la UE Rubí una temporada més

L’entrenador del primer equip amb el president de l’entitat, signant la renovació.

La Unió Esportiva Rubí ha fet pública la renovació per una temporada de l’entrenador del primer equip, Juan Romero, que va arribar al febrer procedent del Sant Quirze. El club i el tècnic ja tenien emparaulada la renovació fa unes setmanes després que l’entitat s’hagi mostrat satisfeta amb els resultats esportius, especialment per la permanència a Primera Catalana tot i les dificultats actuals. “Confiem en ell i esperem que l’equip continuï amb la mateixa dinàmica de joc dels darrers mesos. Tant ell com nosaltres tenim la mateixa il·lusió i l’entesa i predisposició per arribar a un acord ha estat relativament fàcil”, ha explicat el responsable de l’àrea esportiva, Antonio Sánchez.

Romero, per la seva banda, també ha mostrat la seva satisfacció després de renovar una temporada més: “Volem donar-li una altra volta al què hem fet fins ara, obtenir una major profunditat. Disposem de més temps per poder fer un equip que jugui al que volem, amb els jugadors adequats”, i ha afegit que el Rubí “és un club amb història, amb una massa social important, gent que viu el futbol i que tenen passió per la UE Rubí”, motiu pel qual vol situar l’entitat “on es mereix”.

De cara al curs vinent, Alejandro Durán, Javi Rodríguez i David Òdena seran els responsables del futbol base i en els propers dies s’anunciarà qui serà l’entrenador del filial, a Tercera Catalana.

Deixa un comentari