El Servei de Polítiques d’Igualtat proposa deconstruir els mites de l’amor romàntic

Imagen noticia
La participació a Rubí se situa en el 62,99% a les 18 h, la més alta des que es disposa de dades d’avanços de participació
28 de abril de 2019
Imagen noticia
Obert el termini per optar a les ajudes per pagar el lloguer
30 de abril de 2019

El Servei de Polítiques d’Igualtat proposa deconstruir els mites de l’amor romàntic

Imagen noticia

El Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí ha programat per al proper dilluns 29 d’abril la xerrada-taller Deconstruïm mites i llegendes de cavallers salvadors i damisel·les per salvar. L’activitat tindrà lloc de 17 a 19 h a l’Ateneu Municipal i anirà a càrrec d\’una psicòloga del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD).

En aquesta xerrada, s’analitzarà d’on venen els mites de l’amor romàntic ─els actes heroics de cavallers com Sant Jordi, les submises damisel·les en perill o els temibles dracs a derrotar─ i per què ens agraden tant. També es donaran pistes de com aprendre a estimar-nos en totes les nostres facetes i a no dependre emocionalment dels altres.

La xerrada-taller Deconstruïm mites i llegendes de cavallers salvadors i damisel·les per salvar s’emmarca en un nou cicle d’activitats mensuals que, sota el títol Cicle 3.0, vol oferir noves visions de l’amor i de les formes de relacionar-se, amb l’objectiu últim de prevenir la desigualtat entre gèneres i les conductes abusives. Després d’aquesta primera proposta per al mes d’abril, al maig tindrà lloc la xerrada Em separo: fracàs o oportunitat?, que s’havia programat inicialment al març dins els actes del Dia Internacional de les Dones i que es va haver de suspendre per motius aliens a l’organització. Aquesta activitat serà conduïda per una psicòloga i una advocada del SIAD, qui donaran resposta als interrogants que acompanyen un procés de separació.