El Servei Local de Català començarà el curs vinent a l’edifici de La Cruïlla, al Pinar

Bea Ortiz
La selecció espanyola de waterpolo guanya Xina (11-7) i fa un gran pas cap a la medalla
3 de agosto de 2021
selecció espanyola waterpolo
La selecció espanyola guanya Hongria (8-6) i disputarà la gran final olímpica de waterpolo femení
5 de agosto de 2021

El Servei Local de Català començarà el curs vinent a l’edifici de La Cruïlla, al Pinar

El Servei Local de Català es trasllada durant l’estiu a l’edifici del Centre Cívic del Pinar–La Cruïlla. Així, el servei començarà el curs vinent des del nou espai del Pinar.

El trasllat suposa una inversió aproximada de 12.000 euros per instal·lar fibra òptica i punts wifi a tot l’edifici i per adquirir material per les classes. La brigada municipal ha adequat l’espai i s’ha encarregat del trasllat a les noves dependències.

Les instal·lacions que ocuparà el servei a partir del setembre són més àmplies i sense barreres arquitectòniques. A més, formen part d’un equipament de barri que ja té una organització estructurada amb servei de consergeria.

L’edifici Cruïlla està situat a l’entrada del barri El Pinar. / Arxiu

Segons el regidor d’Educació, Víctor García, “calia dotar el Servei Local de Català d’un millor espai, amb més aules per poder impartir la docència, (…) i sense barreres arquitectòniques per garantir-hi l’accés de tothom”

Matrícula 2021-2022
L’alumnat que vulgui matricular-se al Servei Local de Català pel curs vinent s’haurà de dirigir a La Cruïlla. Els i les alumnes del curs 2020-2021 podran fer la inscripció del 6 al 10 de setembre i el nou alumnat, del 13 al 17 de setembre.

La matrícula i la sol·licitud de prova de nivell es poden fer en línia o de manera presencial. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà escriure un correu electrònic amb les dades de contacte de l’alumne a rubi@cpnl.cat per demanar cita.