El Sindicat del Lloguer i els veïns de Sant Jordi Parc s’oposen a la negociació individual

Imagen noticia
L’Ajuntament farà de mediador entre els llogaters de Sant Jordi Parc i Medasil, que no accepta la negociació col·lectiva
14 de enero de 2019
Imagen noticia
Els comuns i Podem posen sobre la taula propostes per millorar les polítiques d’habitatge
16 de enero de 2019

El Sindicat del Lloguer i els veïns de Sant Jordi Parc s’oposen a la negociació individual

Imagen noticia

El Sindicat del Lloguer i la Comissió de veïns i veïnes de Sant Jordi Parc han emès un comunicat en el qual ratifiquen els acords de l’assemblea del 15 de desembre, on es va establir que es trobés una «solució col·lectiva» al problema de l’increment del lloguer després de l’anunci de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, de fer de mediador entre l’empresa i els inquilins de forma individualitzada.

Al comunicat, els afectats no entenen la posició de l’Ajuntament ni de l’alcaldessa i critiquen que «es reuneixi unilateralment amb Medasil, un fons voltor» i que el Sindicat i els veïns s’hagin assabentat per la premsa. A més, reiteren el rebuig als increments de preu de l’empresa, «que vol imposar lloguers d’entre 700 i 1.000 euros per pisos de protecció oficial», fet que consideren està molt lluny del preu del mercat a Rubí, que és de 625 euros.

Els afectats i l’entitat consideren que «la negociació individualitzada comporta acceptar les condicions de l’empresa, que no vol negociar preus justos» i que «pretén dividir la unitat dels veïns».