El ‘Sueldazo’ de l’ONCE deixa a Rubí un premi de 2.000 euros al mes durant 10 anys

Lorenzo Martín, de Fondistes Rubí, a la Mitja Marató de Barcelona
16 de febrero de 2018
Imagen noticia
L’exposició ‘Energia en moviment’ enceta les activitats del Dia de la Dona
20 de febrero de 2018

El ‘Sueldazo’ de l’ONCE deixa a Rubí un premi de 2.000 euros al mes durant 10 anys

Imagen noticia

El ‘Sueldazo’ de l’ONCE del cap de setmana ha deixat a Rubí un premi de 2.000 euros al mes durant 10 anys. Consuelo Baena, agent venedora de l’ONCE, és qui ha portat la sort a la nostra ciutat des del quiosc ubicat al carrer Sant Cugat, 27, a tocar de la plaça Onze de Setembre. Consuelo va vendre un cupó que dissabte va ser premiat amb aquests 240.000 euros en total.

La venedora rubinenca, que forma part de l’organització de l’ONCE des de fa 10 anys, fa dos que ven al quiosc del carrer Sant Cugat. “No sé si és un client habitual o no, però la veritat és que m’ha fet molta il·lusió repartir aquest premi”, assenyalava Consuelo, aquest dilluns al matí des del seu lloc de feina, mentre venia nous cupons i esperava si arribava alguna notícia del guanyador o guanyadora.

Rubí pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Terrassa, que presta serveis a 525 afiliats i compta amb 129 agents venedors dels productes de joc de l’organització.

Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de cinc milions d’euros en premis a Catalunya.

El cupó de l\’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *