El taller de teatre de pares i mares de Ca n’Alzamora recupera el musical ‘Peter Pan’ pel seu 10è aniversari

Imagen noticia
Rubí Republicana, convençuda d’obtenir representació al Ple
20 de mayo de 2019
Imagen noticia
El POUM, l’habitatge, la mobilitat i les urbanitzacions centren el debat electoral
22 de mayo de 2019

El taller de teatre de pares i mares de Ca n’Alzamora recupera el musical ‘Peter Pan’ pel seu 10è aniversari

Imagen noticia

El taller de teatre de pares i mares de l’escola Ca n’Alzamora està celebrant el seu 10è aniversari. Per aquest motiu, han decidit recuperar el musical ‘Peter Pan’, l’obra amb la qual van debutar als escenaris l’any 2009.

La idea de constituir un taller de teatre format per pares i mares de l’escola va sorgir arran del Pla de l’Entorn, que donava diverses opcions per afavorir l’aprenentatge del català a persones no catalanoparlants.
Actualment, el grup està constituït per tretze actors i actrius, molts dels quals hi són des de l’inici. Cada any es treballa una obra diferent, sempre dirigida a un públic familiar. Durant tots aquests anys han posat en escena: ‘Peter Pan’, ‘Aladdin’, ‘La bella i la Bèstia’, ‘Toy Story’, ‘El Rei Lleó’, ‘Inside Out’, ‘Matilda’ i ‘Casper’.

El director del teatre és Santiago Granizal, actor, ballarí i director de teare, que dirigeix l’Escola de Ball i Teatre Vuit Temps de Rubí. Granizal, a més, és l’autor del guió adaptat de les obres representades. La confecció del vestuari, l’elaboració dels decorats i l’attrezzo van a càrrec dels components del grup de teatre, amb el vistiplau del director.

De cada obra, el grup ofereix dues funcions, una exclusivament per l’alumnat de l’escola i una per al públic en general i en totes les ocasions han omplert l’aforament de La Sala. L’any que van interpretar ‘El Rei Lleó’, a més, en van fer una de benèfica per a recaptar fons per a l’AMPA de l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer de Rubí, que passava per greus dificultats econòmiques.

Aquest dimarts al matí, La Sala ha acollit la representació de ‘Peter Pan’ per a l’alumnat de l’escola Ca n’Alzamora i pròximament, en data encara per confirmar, s’oferirà a tota la ciutadania. Aquesta representació també tindrà un vessant solidari, ja que els diners recaptats seran per a una entitat benèfica que lluita contra el càncer infantil.