Rubí Republicana, convençuda d’obtenir representació al Ple

Imagen noticia
Xavier Corbera defensa ERC com «l’únic partit que pot batre als socialistes» en les eleccions municipals
19 de mayo de 2019
Imagen noticia
El taller de teatre de pares i mares de Ca n’Alzamora recupera el musical ‘Peter Pan’ pel seu 10è aniversari
21 de mayo de 2019

Rubí Republicana, convençuda d’obtenir representació al Ple

Imagen noticia

La candidatura Rubí Republicana-Primàries Catalunya ha organitzat una roda de premsa en streaming aquest migdia a la plaça de Pere Aguilera, que ha comptat amb la participació de la diputada i portaveu de Demòcrates Catalunya, Assumpció Lailla, a més del candidat a Rubí, Lluís Roset.

Des de Primàries Catalunya lamenten que no s’hagi pogut aconseguir la unitat de l’independentisme i Lailla creu que la causa principal és que els partits independentistes no han volgut perdre poder. «La unitat demana generositat i cedir poder a la ciutadania, configurant les llistes sense ordres sortides d’un despatx, això fa que els partits processistes perdin poder i no han volgut assumir aquesta pèrdua de poder», considera Lailla, que creu que «la transcendència del moment demanava la unitat per recuperar els ajuntaments a Catalunya i perquè quan es torni a donar una nova oportunitat com la de l’1 d’octubre hi hagin alcaldes independentistes disposats a apostar per la independència».

Per la seva banda, el candidat de Rubí Republicana, Lluís Roset, també ha criticat la «manca de voluntat política dels partits independentistes per anar junts» i considera que els partits independentistes «han fallat a Rubí i a Catalunya». Roset està convençut que el 26 de maig Rubí Republicana obtindrà representació al Ple de l’Ajuntament: «Vam començar fa 6 mesos, no sabem si serà prou per entrar amb força, però estic convençut que entrar, entrarem».