Elena Ruiz, la nova perla de CN Rubí, podria disputar els Jocs Olímpics de Tòquio

L’equip d’hoquei herba de la rubinenca Judit Perelló debuta aquest cap de setmana
28 de maig de 2021
marihuana
Es dispara el tràfic de drogues a la ciutat durant el primer trimestre de l’any
31 de maig de 2021

Elena Ruiz, la nova perla de CN Rubí, podria disputar els Jocs Olímpics de Tòquio

elena ruiz
Elena Ruiz, durant la Lliga Mundial, que va suposar el seu debut amb la selecció fa només uns mesos.

La joveníssima Elena Ruiz, nascuda l’any 2004, ha estat convocada pel seleccionador nacional de waterpolo, Miki Oca, en una concentració per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio, que tindran lloc aquest estiu entre el 23 de juliol i el 8 d’agost.

L’última perla sorgida del planter del CN Rubí ha estat ni més ni menys que la segona màxima golejadora del campionat de lliga amb 54 gols, només per darrere d’Anna Espar, que ha disputat 5 partits més. Ruiz ja va ser convocada per disputar la Lliga Mundial i el seu bon paper en aquella competició va deixar satisfet el seleccionador.

Elena Ruiz vol seguir, d’aquesta forma, les passes de la rubinenca Bea Ortiz, actual jugadora del CN Terrassa, que va créixer a les files del CN Rubí i que és una de les millors jugadores de waterpolo del món. Ortiz disputarà amb el combinat nacional els seus segons Jocs Olímpics amb la intenció de tornar a casa amb una medalla després del cinquè lloc a Rio. La selecció espanyola és una de les favorites per estar al podi i aspira a trencar l’hegemonia dels Estats Units i aconseguir l’or olímpic.

Deixa un comentari