Els gegantons del Club Amics de Rubí participen a la Trobada de Salou

Rubí inaugura un monòlit i planta una olivera dels Guiamets per homenatjar Neus Català
7 de febrero de 2022
L’Olímpic trenca la mala ratxa a casa i goleja al Fontsanta Fatjó
7 de febrero de 2022

Els gegantons del Club Amics de Rubí participen a la Trobada de Salou

En Quiment i en Pitus, gegantons del Club Amics de Rubí, s’han desplaçat aquest diumenge 6 de febrer a Salou, al Tarragonès, per participar en la XXXV Trobada Gegantera d’aquesta localitat, celebrada en el marc de la Festa Major d’Hivern.

A més de la colla rubinenca i dels amfitrions, hi van participar les colles de les Borges Blanques, els Guiamets, Tarragona, Manresa, Pont de Vilomara, Vila-seca, Terrassa, Sant Quirze del Vallès, Cervelló, la Llacuna, Falset i Igualada.

La jornada va arrencar amb la plantada de gegants a la plaça de la Pau, des d’on, posteriorment, va arrencar la passejada gegantera pels carrers de la població. La cercavila, que va finalitzar al voltant de les 13 hores, va acabar amb la tradicional ballada de gegants en entrar a plaça, els parlaments institucionals, el lliurament dels recordatoris de la trobada i el ball final conjunt.

Pel que fa a la propera sortida, els gegantons participaran aquest dissabte 12 de febrer al matí a la Cercavila de Gegantons de les Festes de Santa Eulàlia a Barcelona.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *