Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser

Imagen noticia
Els nedadors del CNR participen al Campionat de Catalunya d’Estiu
13 de julio de 2018
Imagen noticia
Rubí impulsa un grup de compra agregada d’energia verda
17 de julio de 2018

Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser

Imagen noticia

En Roc, la Paula, la Laia, el Galderic i l’Orelletes, acompanyats pels membres de la colla dels Gegants de Rubí, han participat aquest cap de setmana en la Trobada gegantera de Ribes de Freser, coincidint amb la celebració del 34è aniversari dels gegants locals Manelic i Núria. Cal recordar que la colla de Ribes i la de Rubí estan agermanades des de fa uns anys.

Dissabte a la tarda, els gegantons Laia, Galderic i Orelletes van desfilar pels carrers de la població, acompanyats pels gegants de Sant Llorenç d’Hortons, els gegantons de la colla ‘Els k+sonen’ de Balsareny i els Gegants de Ribes. La desfilada va finalitzar amb diversos balls de les colles participants i un correfoc infantil amenitzat pels grallers.

L’endemà va tenir lloc la 34a Trobada de gegants de Ribes de Freser, que va comptar amb la participació de 21 colles vingudes d’arreu del territori català, com ara de Montesquiu, del carrer Riera de Vic, Dosrius, Ripoll, Campdevànol, Montmajor i Rubí, entre altres.

A les 9 hores es va realitzar la plantada de gegants entre el carrer Major i la plaça del Mercat i a les 11.30 hores va arrencar la passejada per diferents carrers de la població, que va finalitzar de nou a la plaça del Mercat, on va tenir lloc la presentació de les colles.

Posteriorment, van ballar els gegants i gegantons participants, van tenir lloc els parlaments de les autoritats i el lliurament dels recordatoris com a final de festa.

Properes sortides
Les properes sortides geganteres seran a Masquefa, a l’Anoia, el dissabte 21 de juliol. Després, el diumenge 26 d’agost, visitaran Alpicat, al Segrià, i finalment participaran en la Festa Major petita de Sant Roc, el 31 d’agost i l’1 i 2 de setembre.