Els infants amb necessitats especials han pogut gaudir de dos casals al setembre

Imagen noticia
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
25 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Elisa Lucas, Pere Sarrate i Adriana Gómez guanyen els concursos socials de fotos del Gra
29 de septiembre de 2020

Els infants amb necessitats especials han pogut gaudir de dos casals al setembre

Imagen noticia

Els infants amb diversitat funcional van poder gaudir entre l’1 i el 10 de setembre de dos casals a Rubí. El primer estava organitzat per l’AMPA del Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i subvencionat per l’Ajuntament i va comptar amb la participació de 14 infants i joves, que van fer tallers, excursions per l’entorn i sortides a la piscina, entre altres.

El segon casal era inclusiu i estava organitzat per l’Ajuntament a l’Escola Teresa Altet, obert a tots els infants rubinencs entre 3 i 12 anys. Dels 23 infants participants, tres tenien necessitats especials. La proposta va consistir en activitats lúdiques i educatives en espais exteriors i disposava de servei de menjador.

A més, durant el juliol es van fer també dos casals adreçats específicament a persones amb diversitat funcional, el que cada any organitza l’AMPA del Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i una nova proposta de l’entitat APDIR dirigida a les persones adultes. Tots dos casals van tenir lloc a les instal·lacions de l’Escola Ca n’Alzamora.

La regidora de Programes Sectorials, Yolanda Ferrer, s’ha felicitat pel fet que els casals s’hagin pogut desenvolupar amb seguretat i sense incidències i considera que es tracta d’un servei fonamental per aquestes famílies: «Entitats i Ajuntament hem fet un esforç per no deixar d’oferir un servei que considerem vital».