El risc de rebrot a Rubí segueix baixant, però continua sent molt alt

Imagen noticia
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
25 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Elisa Lucas, Pere Sarrate i Adriana Gómez guanyen els concursos socials de fotos del Gra
29 de septiembre de 2020

El risc de rebrot a Rubí segueix baixant, però continua sent molt alt

Imagen noticia

A Rubí, el risc de rebrot de covid-19 continua amb la tendència a la baixa després que en els darrers dies hagi seguit disminuït l’índex de rebrot, que ara se situa en 142. Encara que continua estant per sobre del 100 i per tant és un risc molt alt de rebrot, la tendència és bona després que fa unes setmanes s’arribés a nivells de més de 500.

Entre el 18 de setembre i el 24 d’octubre, s’han confirmat 50 nous casos de coronavirus després d’efectuar 647 proves PCR. La situació actual és de 12 rubinencs ingressats amb coronavirus, dels quals dos es troben a l’UCI. Els positius confirmats des de l’inici de la pandèmia són 1.353 i el nombre de defuncions és de 108, les dues últimes al setembre.

Situació a les escoles
Pel que fa a la situació a les escoles rubinenques, aquest dilluns l’Ajuntament ha informat que s’ha confinat un grup de la llar d’infants La Lluna per la incidència de la covid-19. Amb aquest tancament del grup ja són 10 les classes confinades a Rubí: Escola Ribas (2), Maria Montessori (2), La Serreta (2), el 25 de Setembre, el Torrent dels Alous i el Duc de Montblanc. Altres centres com l’Estatut i l’Escola Montserrat han tingut casos positius, però no s’ha hagut de tancar cap classe.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *