El risc de rebrot a Rubí segueix baixant, però continua sent molt alt

Imagen noticia
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
25 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Elisa Lucas, Pere Sarrate i Adriana Gómez guanyen els concursos socials de fotos del Gra
29 de septiembre de 2020

El risc de rebrot a Rubí segueix baixant, però continua sent molt alt

Imagen noticia

A Rubí, el risc de rebrot de covid-19 continua amb la tendència a la baixa després que en els darrers dies hagi seguit disminuït l’índex de rebrot, que ara se situa en 142. Encara que continua estant per sobre del 100 i per tant és un risc molt alt de rebrot, la tendència és bona després que fa unes setmanes s’arribés a nivells de més de 500.

Entre el 18 de setembre i el 24 d’octubre, s’han confirmat 50 nous casos de coronavirus després d’efectuar 647 proves PCR. La situació actual és de 12 rubinencs ingressats amb coronavirus, dels quals dos es troben a l’UCI. Els positius confirmats des de l’inici de la pandèmia són 1.353 i el nombre de defuncions és de 108, les dues últimes al setembre.

Situació a les escoles
Pel que fa a la situació a les escoles rubinenques, aquest dilluns l’Ajuntament ha informat que s’ha confinat un grup de la llar d’infants La Lluna per la incidència de la covid-19. Amb aquest tancament del grup ja són 10 les classes confinades a Rubí: Escola Ribas (2), Maria Montessori (2), La Serreta (2), el 25 de Setembre, el Torrent dels Alous i el Duc de Montblanc. Altres centres com l’Estatut i l’Escola Montserrat han tingut casos positius, però no s’ha hagut de tancar cap classe.