Els joves lideren el canvi de junta a l’AV de Ca n’Oriol

Imagen noticia
Arrenca el Campionat escolar per edats d’escacs
24 de enero de 2018
Imagen noticia
El saxofonista Nando Picó presenta el seu nou disc a l’Espai cultural de la CGT
26 de enero de 2018

Els joves lideren el canvi de junta a l’AV de Ca n’Oriol

Imagen noticia

La junta de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol s’ha renovat amb cares noves i algunes molt joves. El jovent del barri ha decidit posar-se al capdavant de l’entitat veïnal per donar relleu a la junta anterior, que feia molts anys que treballava pel veïnat. L’assemblea del 14 de gener va escollir una nova direcció, presidida per Javier Fernández, que és membre del Consell de Joves de Rubí. Sofía Alarcón, secretària i vicepresidenta; M. Carmen Alarcón, com a tresorera; Alba Huerga, que farà tasques de Comunicació, i cinc vocals, conformen la resta de la junta.

Javier Fernández ha explicat que la majoria de joves que formen part de la junta són també professors dels diversos cursos que es fan a l’associació i que la intenció de la junta és continuar fent les mateixes activitats i impulsar-ne de noves, com per exemple xerrades trimestrals sobre temes d’actualitat o mercats d’intercanvi.

També tenen previst avançar cap a la digitalització de l’entitat i explotar les “noves eines socials” per comunicar-se i arribar a més persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *