Els joves poden reservar espais a la Torre Bassas o al buc d’assaig del Centre Cívic del Pinar

adrià martínez
L’arquer Adrià Martínez queda quart en el Gran Prix de Rabat
24 de febrero de 2021
asociación de mujeres africanas
Neix una associació de rubinenques d’origen africà per treballar per l’erradicació de la mutilació genital
25 de febrero de 2021

Els joves poden reservar espais a la Torre Bassas o al buc d’assaig del Centre Cívic del Pinar

Mural de l’edifici de la Torre Bassas, ubicat al carrer Sabadell. / Ajuntament-Localpres

L’Espai Jove Torre Bassas reprèn les propostes d’oci i assessorament dirigides a les persones joves de la ciutat que tenen entre 12 i 29 anys dins del marc de la programació d’hivern. Una de les novetats és que Rubí Jove cedeix de forma gratuïta les sales de l’edifici del carrer Sabadell i el buc d’assaig del Centre Cívic del Pinar per tal que els joves que busquin una sala d’estudi o un lloc per desenvolupar els seus projectes tinguin un espai propi. Els espais se cediran en horari de matí de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. Hi podran accedir grups de fins a sis persones que, si són alumnes d’ESO, hauran de ser membres del mateix grup bombolla. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la Torre Bassas.

D’altra banda, es mantenen les assessories especialitzades, que durant la pandèmia han tingut molt èxit. Les sessions es poden fer de forma telefònica, en línia o presencialment. Els assessoraments giren al voltant del món laboral, l’orientació formativa, la sexualitat i l’acompanyament emocional. La reserva d’hores per a les assessories cal fer-la a través del correu electrònic [email protected] o a través del telèfon 630 766 379.

Un altre projecte que es manté és la intervenció socioeducativa ‘Rubí jove als barris’. Es tracta d’una eina que consisteix en el desplaçament de dues professionals als espais de trobada de les persones joves dels diferents barris de la ciutat per treballar la xarxa de ciutat i de barri.

També s’incorporen propostes de sensibilització amb el Sàhara Occidental, amb sessions en línia a través de l’Instagram de Rubí Jove, o la programació del festival No woman, no fest, de la mà de La Sonik i que es farà coincidint amb el 8 de març, Dia internacional contra la violència masclista.