Els Mossos descobreixen més de 300 plantes de marihuana en una nau de Rubí

Jornades feministes per fomentar la reflexió i el coneixement sobre la igualtat entre homes i dones
18 de febrero de 2022
Prop de 150 persones assisteixen a la presentació del llibre ’14 Històries de Rubí’
21 de febrero de 2022

Els Mossos descobreixen més de 300 plantes de marihuana en una nau de Rubí

Redacció

Els Mossos d’Esquadra han descobert una plantació de marihuana en una nau industrial de Rubí, ubicada al passeig de la Riera, que amaga al seu interior 312 plantes de marihuana, 65 kg de cabdells i 1.280 euros en efectiu. La droga intervinguda està valorada en 390.000 euros, segons la policia, mentre que el frau elèctric podria arribar als 100.000 euros.

La investigació dels Mossos va començar al novembre i posteriorment la companyia elèctrica va certificar que a la nau hi havia un consum d’energia molt elevat. L’operació contra la plantació va tenir lloc el dimecres i a l’interior de la nau, els Mossos van detenir tres homes encarregats del manteniment de les plantes, mentre que en una zona propera van arrestar un quart sospitós relacionat amb el cultiu. 

Els detinguts tenen entre 22 i 34 anys i estan acusats d’un delicte contra la salut pública i un delicte per defraudació de fluid elèctric. Els quatre han ingressat a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES