Els pacients ingressats ja poden rebre visites a l’Hospital de Terrassa si no tenen covid-19

Imagen noticia
El nombre de persones amb covid-19 a Rubí s’apropa als 2.500
28 de mayo de 2020
Imagen noticia
Presentació virtual del llibre ‘1640’, d’Antoni Simon
2 de junio de 2020

Els pacients ingressats ja poden rebre visites a l’Hospital de Terrassa si no tenen covid-19

Imagen noticia

El Consorci Sanitari de Terrassa ja permet als pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa rebre visites. La restricció de visites es manté només per als pacients ingressats amb diagnòstic de covid-19, que continuaran aïllats.

Des de dimecres, els familiars o amics dels pacients ingressats poden fer visites de dilluns a diumenge d’11 h a 13.30 h, pels que ocupin un Llit A, i de 15 h a 17. 30 h, pels que ocupin un Llit B. A més, només es podrà fer una visita per pacient al dia.

A l’entrada principal, hi ha un control d’accés on el visitant comunicarà a quin pacient ve a visitar. Posteriorment, es faran les mesures de protecció, neteja de mans, ús de mascareta i presa de temperatura. No es poden portar guants posats de l’exterior.

Durant l’estada, els visitants romandran a l’habitació amb el pacient i evitaran transitar pels passadissos o zones comunes. L’evolució del pacient continuarà informant-se de forma telefònica.

Pel que fa al servei d’urgències, els pacients no poden entrar acompanyants, només en casos excepcionals. Els infants sempre estaran acompanyats d’un adult i les embarassades també podran estar acompanyades a la Sala de Parts. A la Unitat de Cures Intensives, les visites estaran obertes de 12.30 h a 15.30 h en les mateixes condicions que la resta de visitants. En relació al Servei de Cures Pal·liatives i les situacions d’acompanyament al final de la vida, es contactarà directament amb els familiars indican les condicions específiques del funcionament del servei. La Unitat d’Aguts de Psiquiatria estarà oberta a les visites d’11 h a 13 h per a les habitacions parells i de 16.30 h a 19 h per a les habitacions imparells.