Els paradistes del Mercat exigeixen solucions als greus problemes de manteniment de l’edifici

Imagen noticia
Les jornades de portes obertes a escoles i instituts començaran al febrer
29 de enero de 2020
Rubí emprèn la reparació i recuperació de la memòria històrica de la mà de Neus Català i Els Guiamets
31 de enero de 2020

Els paradistes del Mercat exigeixen solucions als greus problemes de manteniment de l’edifici

Imagen noticia

Representants dels paradistes del Mercat Municipal van fer ús del torn de precs i preguntes del públic del Ple per mostrar les seves queixes sobre la situació en què es troba actualment el Mercat. La presidenta de la Junta d’Adjudicataris del Mercat, Beli Romero, va explicar que ara mateix estan «carregant i descarregant per les escales i per l’entrada principal, perquè els muntacàrregues s’espatllen un dia sí, i l’altre també».

Els paradistes van fer una llista amb tots els problemes de manteniment que tenen i altres reivindicacions. Entre ells, els greus problemes de climatització que arrosseguen, les avaries dels muntacàrregues, el mal estat del terra i les olors que venen del clavegueram. També demanen que es reformin els lavabos, que es reparin les múltiples goteres que hi ha a les instal·lacions i que s’instal·li llum en els passadissos que no en tenen.

A banda, demanen que es posin en marxa algunes millores que consideren necessàries, com ara instal·lar un canviador de nadons i sala de lactància, tapar els vidres dels locals buits del carrer o recuperar la idea de rebaixar el sostre del Mercat per estalviar energia, seguint la línia del Rubí Brilla.

L’alcaldessa va afirmar que «s’està fent un esforç per dignificar el Mercat en els darrers anys», entre altres, destinant 200.000 euros al muntatge de dos nous muntacàrregues i va acusar l’empresa que actualment s’encarrega de les obres de millora de no estar a l’altura. També va informar que el 3 de febrer es farà una reunió amb els paradistes.

En el torn de prec i preguntes del públic, també va intervenir un veí de Can Fatjó, que es va queixar de la nova política de bonificacions de la Deixalleria i va recordar que encara no s’ha enviat a l’Associació de Veïns de Can Fatjó cap informe tècnic explicant per què es va talar el pi de la plaça Nova Can Fatjó.

També va intervenir un veí de Can Mir, que va demanar més neteja a les urbanitzacions i instal·lar senyals d’animals perillosos a la via per prevenir accidents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *