‘Els Pastorets’ tornen amb força per Nadal al Casal Popular

Imagen noticia
Obre el nou Condis del Mercat Municipal
20 de desembre de 2019
Imagen noticia
Més de 500 persones es formen a l’OSE durant el 2019
24 de desembre de 2019

‘Els Pastorets’ tornen amb força per Nadal al Casal Popular

Imagen noticia

Una de les tradicions que no pot faltar cada Nadal a Rubí és l’espectacle ‘Els Pastorets’, representat pel Grup Escènic del Casal Popular, amb la col·laboració de l’Escola de Sardanes Flor de Neu. L’obra de teatre ‘Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús’, de Josep M. Folch i Torres, va arribar aquest diumenge amb l’estrena de la primera de les quatre funcions que tindran lloc al Casal Popular. Un auditori ple amb més de 200 persones, principalment famílies, van gaudir d’una versió renovada de l’obra dirigida per Daniel Bové.

Una de les principals novetats d’enguany és la recuperació de la música en directe durant la funció, gràcies a la col·laboració amb els professors de l’Escola de Música Pere Burés, que han amenitzat algunes de les principals escenes del muntatge teatral. Una altra de les novetats ha estat l’estrena d’uns decorats de l’escenari totalment renovats.

A més, les coreografies de les fúries, deixebles de Satanàs, al principi de la funció, han variat amb un toc més modern gràcies al canvi de música amb alguns dels èxits comercials de l’any com ‘Yo por ti, tu por mí’, de Rosalía, o ‘Bad guy’, de Billie Eilish.

Més d’una cinquantena d’actors i actrius sumat a un equip tècnic amb més d’una vintena de persones -direcció, muntatge, llums i so, vestuari, maquillatge i perruqueria, coreografia, escenografia, regidoria i direcció- que fan possible aquest espectacle, que es representa des de fa 95 anys al Casal Popular.

Les funcions de l’obra ‘Els Pastorets’ continuaran els dies 28 i 29 de desembre i el 4 de gener a partir de les 18 hores. Els interessats en assistir com a públic poden comprar les entrades per un preu de 7 euros al web www.casalpopular.org.

Deixa un comentari