Obre el nou Condis del Mercat Municipal

Imagen noticia
L’Ajuntament recorda que els patinets no poden anar per zones de vianants
18 de diciembre de 2019
Imagen noticia
‘Els Pastorets’ tornen amb força per Nadal al Casal Popular
23 de diciembre de 2019

Obre el nou Condis del Mercat Municipal

Imagen noticia

El Mercat Municipal de Rubí incorpora des d’ahir un supermercat Condis, que s’afegeix a les parades que fa anys que presten els seus serveis comercials a Rubí. El nou súper ocupa 1.000 m2 de superfície a l’interior de l’equipament i obrirà de dilluns a dissabte de 8.30 a 21 hores.

«Amb un supermercat al Mercat pretenem completar l’oferta de producte fresc que ja ofereix l’equipament. Volíem fer-los més gran i ho hem aconseguit, així el Mercat creix i fa un salt qualitatiu que estem segurs que revertirà en més clientela», va afirmar l’alcaldessa, Ana M. Martínez, en la inauguració de la nova superfície comercial. Roger Ribera, franquiciat de Condis Supermercats a Rubí, s’ha mostrat orgullós de poder formar part de l’equipament comercial: «Nosaltres a partir d’ara som Mercat, som un més a fora i a dons. Hem vingut a sumar i a convertir-nos en un equip amb la gent del Mercat Municipal». Ribera considera que la «clientela del Mercat és molt rica i molt diversa, però està envellida, encara tenim un Mercat viu que hem de cuidar i això per part nostra serà així».

La inauguració del Mercat també va comptar amb la participació del regidor de Comerç de l’Ajuntament, Moisés Rodríguez, i de diversos dirigents de Condis Supermercats i durant l’acte es va fer una visita a les noves instal·lacions.