Els pensionistes rubinencs acorden sumar-se a les mobilitzacions de Barcelona i Terrassa

Imagen noticia
Denuncien l’abocador de Can Carreras per abocar aigües tòxiques als torrents de Rubí
11 de diciembre de 2018
Imagen noticia
Nit de rock amb Pasos de Mono i Boner a l’Espai 1413
13 de diciembre de 2018

Els pensionistes rubinencs acorden sumar-se a les mobilitzacions de Barcelona i Terrassa

Imagen noticia

La plaça Pere Aguilera ha acollit aquest dimarts una nova assemblea del Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí (MPDR) oberta a tota la ciutadania. Durant la trobada, els assistents van acordar donar suport a les grans mobilitzacions convocades per aquest dissabte 15 de desembre a Barcelona i Terrassa.

La manifestació de Barcelona tindrà lloc a la plaça Urquinaona a les 11 hores sota el lema ‘Governi qui governi, les pensions es defensen’ i enllaçarà amb la seu de la delegació del govern estatal. A l’assemblea, es va acordar concentrar-se a les 10 hores a l’estació de Ferrocarrils de Rubí per sortir cap a la ciutat comtal en el tren de les 10.19 hores. Pel que fa als que opten per la manifestació de Terrassa, prevista per a les 12 hores, es va acordar agafar el tren de les 11.30 hores.

A més, es va informar del macro acte organitzat pel Sindicat de Lloguers de Rubí que tindrà lloc dissabte a les 11.30 hores al Casal Popular, per aquells que no assisteixin a les manifestacions.

Finalment, es va valorar molt positivament l’assemblea ciutadana oberta que va tenir lloc dimarts passat a La Sala per compartir i divulgar les lluites que s’estan portant a terme a la ciutat per la millora dels serveis públics i especialment el sanitari, les reivindicacions de Bombers o el del Sindicat del Lloguer. També es va destacar la voluntat expressada pels diferents partits polítics d’àmbit nacional de donar suport a les mobilitzacions i reclamacions rubinenques.