Els projectes de Competitivitat Empresarial enceten l’edició del 2018

Imagen noticia
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa
20 de abril de 2018
Imagen noticia
En política, l’ordre dels factors importa
24 de abril de 2018

Els projectes de Competitivitat Empresarial enceten l’edició del 2018

Imagen noticia

Un total de 16 empreses rubinenques van participar la setmana passada a la jornada de presentació dels Projectes de Competitivitat Empresarial d’aquest 2018, set programes destinats a impulsar la innovació, la internacionalització o l’estratègia de pimes i micropimes de la ciutat.

El perfil de les empreses participants als projectes és el d’una Pime amb dos o més treballadors, de 4 anys o més de vida, amb voluntat d’invertir en creixement, que tingui establert el seu centre de decisió a Rubí i que tingui els pagaments a l’administració local al dia.

Les companyies que finalment estiguin interessades en el projecte han d’omplir un formulari d’inscripció i, una vegada escollides, signar un conveni de confidencialitat abans de començar les tutories individualitzades.

«L’Oficina de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de consultoria sense cost pels participants que els acompanya en el seu procés de creixement i en millora la competitivitat. I aixi millorem també la competitivitat de la ciutat», diu Rafael Güeto, regidor de Desenvolupament Econòmic Local.

Les empreses poden formalitzar la inscripció fins al 31 de maig a la seu de l’Oficina de Serveis a l’Empresa, a la Masia de Can Serra, trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 1439, o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

L’oferta de cursos s’ha consolidat i és la mateixa dels darrers anys; Quadre de comandament (7 places), Solucions financeres (6 places), Iniciació a l’exportació (5 places), Consolidació internacional (5 places), Diversificació internacional (6 places), Xarxa Rubí Empresa (5 places) i Planifica estratègicament la teva empresa (6 places).