L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa

Imagen noticia
L’antiga àrea d’esbarjo per a gossos de La Serreta serà un parc de salut
19 de abril de 2018
Imagen noticia
Els projectes de Competitivitat Empresarial enceten l’edició del 2018
23 de abril de 2018

L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa

Imagen noticia

L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte ha renovat la seva junta directiva i ha encetat una nova etapa en la seva història, en la qual volen reactivar l’entitat i obrir-se a més veïns, siguin o no, gent gran.

L’entitat va néixer l’any 1994 per oferir serveis i activitats a persones grans del barri. Durant el primer període, l’agrupació va ser força activa, però amb la mort del primer president va anar perdent vitalitat fins a oferir només excursions puntuals. Ara, amb la renovació de la junta, es va decidir reactivar-la oferint noves propostes i activitats amb les quals atraure tota la ciutadania, no només persones grans. «Qui vulgui passar una bona estona, allà ens trobarà», apunta Mireia Medina, secretària de l’entitat.

Així, ja s’ofereixen classes de teatre i de ball, passis de cinema i activitats relacionades amb el cinema, tallers gratuïts com els d’art floral o d’exercicis hipopressius. A més, compten amb el suport del consistori per poder oferir algunes d’aquestes activitats com els tallers gratuïts i monogràfics de diferents temàtiques.

«I mantenim, per descomptat, les excursions i sortides culturals que sempre han tingut una molt bona acollida», assenyala Medina, qui afegeix que «a la gent li agrada passar aquests caps de setmana, com diuen ells en família, perquè realment acaben sent una família, els ajuda molt». En aquest sentit, apunta que «per la gent gran és molt important sentir-se acompanyat, que a les tardes tinguin alguna cosa més a fer que posar-se la tele».

A més, de cara a la Festa Major ja estan treballant per poder oferir algunes activitats com la realització de tallers de manualitats de creació d’elements decoratius per a la llar. I també s’estan plantejant organitzar més activitats infantils i juvenils.

Una de les darreres activitats organitzades va ser a finals de març, quan es va organitzar el tradicional dinar anual de germanor, unes ‘migues’, que van compartir socis i familiars i que va ser una gran festa de trobada.

Homenatge als octogenaris
D’altra banda, l’entitat ha organitzat per al pròxim 28 d’abril un homenatge als socis que enguany compleixen 80 anys. Es tracta de tres dones i un home que són els socis més grans de l’entitat. La festa arrencarà amb una representació teatral del grup de teatre que assaja a la seu, posteriorment tindrà lloc una exhibició de balls de sevillanes i de balls en línia i l’homenatge als quatre socis, que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

L’Agrupació, que compta en aquests moments amb 115 socis, té la seu a carretera de Sabadell, cantonada amb el carrer Navas de Tolosa.