Els regidors d’En Comú Rubí lliuraran part del seu sou a dues entitats a través d’un concurs

Imagen noticia
Més de 700 persones s’han inscrit a la Marxa Familiar
10 de noviembre de 2020
Imagen noticia
La periodista peruana Nancy Carrillo publica ‘Mundo sin fronteras’
13 de noviembre de 2020

Els regidors d’En Comú Rubí lliuraran part del seu sou a dues entitats a través d’un concurs

Imagen noticia

En Comú Rubí (ECP) ha posat en marxa la primera edició del concurs ‘Fem-ho en Comú’, una iniciativa que pretén donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials que busquin la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l’àmbit local.

Els diners procedeixen de la renúncia a part del seu sou que fan els dos regidors d’En Comú a l’Ajuntament, Ànnia García i Pau Navarro, seguint les normes del codi ètic dels comuns, que estableix una limitació salarial màxima de 3,5 vegades el salari mínim interprofessional.

El concurs estableix diverses categories en funció del tipus d’entitat: esport, cultura, educació, àmbit comunitari, habitatge, medi ambient i mobilitat i salut, així com també memòria i drets civils. La convocatòria d’aquesta edició del concurs, que ja està oberta, està dotada amb 2.800 euros i es distribuirà en dos premis de 1.400 euros cadascun. Hi poden participar entitats sense ànim de lucre i agrupacions de persones físiques o jurídiques que estiguin al dia en les obligacions legals.

El termini per fer arribar la proposta finalitza el 30 de novembre a mitjanit i el comitè avaluador tindrà fins al 4 de desembre per triar els projectes seleccionats, que passaran a votació dels comuns de Rubí. Quan finalitzi la votació, els dos projectes amb més vots seran escollits els guanyadors. La notificació dels guanyadors es farà el 15 de desembre, de forma presencial o virtual, segons les restriccions vigents de la pandèmia.

Les sol·licituds s’han de fer arribar per correu electrònic a l’adreça [email protected], per Facebook o a través del WhatsApp al telèfon 644899062. També es poden fer consultes sobre el procés al perfil de Twitter i d’Instagram d’En Comú Podem.