Els rubinencs ja poden fer propostes per decidir com invertir 200.000 euros

Imagen noticia
Èxit d’assistència a la cinquena edició de la Fira de la cervesa artesanal i el formatge, tot i els episodis de pluja
21 de mayo de 2018
Imagen noticia
El mag Selvin presentarà la Gran Gala Internacional de Medimàgic
23 de mayo de 2018

Els rubinencs ja poden fer propostes per decidir com invertir 200.000 euros

Imagen noticia

La ciutadania ja pot fer arribar les seves idees i propostes d’inversió per als 200.000 euros del pressupost municipal del 2018 que es decidiran a través de la participació ciutadana. Aquesta quantitat es reparteix en dues partides, 150.000 euros es decidiran a partir de les propostes de la ciutadania major de 16 anys i la resta, 50.000 euros, anirà a càrrec del Consell dels infants.

El període de presentació s’allargarà fins al 3 de juny. Les peticions es poden presentar de manera telemàtica mitjançant la plataforma participa.rubi.cat, on l´usuari en podrà fer el seguiment.

Les iniciatives han de respondre al concepte d’inversió, és a dir, es pot proposar l’adquisició i instal·lació de mobiliari urbà (papereres, bancs, parcs infantil, etc.) i l’habilitació de nous espais per a col·lectius o activitats concretes, per exemple. En canvi, no forma part del capítol d’inversions la contractació de personal, el manteniment de l’espai públic, l’organització d’activitats o ajuts a col·lectius i entitats.

El següent pas serà la validació de les aportacions per part d’una comissió tècnica que estudiarà les accions a partir de criteris econòmics i de viabilitat.