Obertes les inscripcions per als Casals d’estiu als centres escolars de la ciutat

Imagen noticia
Èxit d’assistència a la cinquena edició de la Fira de la cervesa artesanal i el formatge, tot i els episodis de pluja
21 de mayo de 2018
Imagen noticia
El mag Selvin presentarà la Gran Gala Internacional de Medimàgic
23 de mayo de 2018

Obertes les inscripcions per als Casals d’estiu als centres escolars de la ciutat

Imagen noticia

Les inscripcions per als casals d’estiu que organitzen les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) amb el suport de l’Ajuntament ja estan obertes i es podran fer fins a l’1 de juny. Com a novetat, les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Ateneu de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores, i els dimarts i dijous també de 10.30 a 13.30 hores.

Els casals d’estiu van dirigits a infants de 3 a 12 anys i s’organitzen del 2 al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El preu és de 45 euros per setmana per als infants matriculats dins el termini i de 55 euros per a aquells que s’hi apuntin més tard o que ampliïn setmanes una vegada començat el casal. Alguns casals ofereixen també servei de bon dia, de menjador i de tarda amb un cost suplementari.

L’Ajuntament també posa els mitjans perquè aquesta oferta d’activitats de lleure sigui assequible per a totes les famílies. Així, a banda de subvencionar 10 euros per infant i setmana, contempla descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (15%) o per a famílies que hi inscriguin més d’un fill (15% per al segon germà). Queden exclosos d’aquests ajuts aquells que presentin la seva sol·licitud fora de termini. «L’any passat vam incrementar en 10.000 euros els diners destinats a subvencionar aquestes activitats, sumant un total de 40.000 euros en ajuts. Enguany mantenim aquest suport econòmic per garantir l’accés a tots els infants de la ciutat», ha argumentat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Aquest estiu, les AMPA ofereixen un total d’onze casals que es desenvolupen als propis centres escolars: 25 de Setembre, Escola del Bosc, Ca n’Alzamora, Joan Maragall, Maria Montessori, Mossèn Cinto Verdaguer, Rivo Rubeo, Pau Casals, Teresa Altet, Torre de la Llebre i el Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol. Les activitats dels casals s’estructuren al voltant de diferents eixos temàtics, que van des de la literatura infantil al cinema, passant per la ciència o el món del circ, entre altres.