En Comú Podem revalidarà la coalició per a les eleccions municipals del 2023

Isaak Aguilà presentarà el seu disc ‘Viatge d’anada i tornada’, produït a Rubí
8 de marzo de 2022
Gran jornada de futbol femení al Municipal 25 de setembre
8 de marzo de 2022

En Comú Podem revalidarà la coalició per a les eleccions municipals del 2023

En Comú Rubí i Podem Rubí han decidit tornar a reeditar el pacte electoral de cara a les eleccions municipals del 2023. Ho han fet públic en una roda de premsa conjunta en la qual han participat Ànnia García, d’En Comú Rubí, i Andrés Medrano, de Podem Rubí. Actualment, la coalició, sota les sigles En Comú Podem (ECP) forma part del govern municipal, juntament amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) amb tres regidors. 

Els òrgans de govern de les dues formacions polítiques han decidit repetir candidatura i fer campanya posant en valor la feina feta dins de l’executiu local: “Posarem molts esforços per explicar tot allò que hem fet i créixer com a espai polític i de transformació de la ciutat”, ha explicat Ànnia García, que també ha afegit que es treballarà “de forma conjunta per configurar el programa i la candidatura”. En aquest sentit, el regidor Andrés Medrano ha avançat que, a diferència de la candidatura del 2019, aquesta vegada el cap de llista no s’escollirà de forma separada en cadascuna de les formacions polítiques: “El cap de llista no es triarà de forma separada, sinó conjuntament a través d’assemblees i posteriorment cada espai l’haurà de validar”.

Per Medrano, l’experiència d’aquests quatre anys de feina conjunta ha estat fonamental a l’hora de decidir repetir la candidatura: “És un procés natural després de la confiança que ens ha donat treballar junts durant tot aquest temps”, ha explicat. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *