En Comú Podem valora positivament entrar a l’Ajuntament amb 3 regidors, tot i no ser els resultat esperat

Imagen noticia
El PSC guanya amb claredat les eleccions municipals amb 10.487 vots i 10 regidors
26 de mayo de 2019
Imagen noticia
La pluja no desllueix la Festa do Pulpo de la Irmandade Galega
28 de mayo de 2019

En Comú Podem valora positivament entrar a l’Ajuntament amb 3 regidors, tot i no ser els resultat esperat

Imagen noticia

La coalició En Comú Podem Rubí ha valorat positivament, com a nou projecte polític a la ciutat, accedir per primera vegada a l’Ajuntament, situant-se com a tercera força amb 3 regidors. Tot i això, la candidata de la formació, Ànnia García, ha reconegut que «no és el resultat que nosaltres esperàvem, ja que des del principi hem dit que la nostra opció era ser govern», un fet que amb la configuració del nou Ajuntament no sembla possible.

En aquest sentit, García ha assenyalat que com a tercera força política, a força distància de PSC i ERC, els partits més votats, «no som qui tenim responsabilitat de plantejar cap possibilitat de govern». Malgrat tot, la candidata d’En Comú Podem Rubí ha recordat que «ja vam dir que estàvem disposats a parlar amb tothom, un cop passades les eleccions, i ens mantenim en aquest posicionament».

Per En Comú Podem Rubí, els resultats en general d’aquests comicis no han estat els esperats «perquè pensàvem i continuem pensant que aquesta ciutat necessita un canvi, un canvi en el lideratge de govern, i un canvi per governar amb un projecte, cosa que no s’ha fet en els darrers quatre anys». La coalició considera que els resultats locals van en la línia del que ha succeït a la comarca i a la resta de Catalunya on el PSC ha tingut un gran augment de vot.