Satisfacció a Veïns per Rubí per l’increment de vots

Imagen noticia
El PSC guanya amb claredat les eleccions municipals amb 10.487 vots i 10 regidors
26 de mayo de 2019
Imagen noticia
La pluja no desllueix la Festa do Pulpo de la Irmandade Galega
28 de mayo de 2019

Satisfacció a Veïns per Rubí per l’increment de vots

Imagen noticia

Veïns per Rubí (VR), la formació municipalista liderada per Toni García, ha fet una valoració positiva dels resultats electorals d’aquest diumenge, tot i que amb una sensació «agredolça». García ha destacat l’increment de vots que ha registrat la formació, passant dels 1.552 als 2.054 sufragis, gairebé un punt més que al 2015. Amb aquests resultats, el partit passa de vuitena força a cinquena força a l’Ajuntament de Rubí.

El candidat de VR ha ressaltat que «hem vist com era molt difícil entrar en aquest Ple municipal, partits històrics com l’antiga Convergència i Unió i el Partit Popular han quedat fora del Ple». Per aquest motiu, s’ha mostrat satisfet per haver mantingut la representació al consistori i per haver estat molt a prop d’aconseguir un segon regidor.

Des de VR també s’ha mostrat sorpresa per l’increment de vots del PSC i asseguren que «continuarem apostant per un canvi de govern a la ciutat». També insisteixen que continuaran treballant perquè el municipalisme s’obri camí a la ciutat com ha passat a altres ciutats com Terrassa, on s’ha imposat el nou partit Tot per Terrassa, liderat per l’exalcalde Jordi Ballart.