‘En el camí’, imatges de Sud-amèrica del rubinenc Xavi Oller, a l’Antiga Estació

El Rubí cau a Can Rosés davant un intractable Manlleu
12 de abril de 2022
El Racó del llibre acull la presentació de la novel·la ‘Nunca seràs inocente’
13 de abril de 2022

‘En el camí’, imatges de Sud-amèrica del rubinenc Xavi Oller, a l’Antiga Estació

Redacció

El rubinenc Xavi Oller va inaugurar dijous passat a l’Antiga Estació l’exposició ‘En el camí’, una selecció d’una trentena de fotografies realitzades en dos viatges per diversos països sud-americans. La inauguració va comptar amb una bona assistència de públic, que van gaudir del recull d’imatges exposades. 

El fotògraf va explicar que va ser el també fotògraf local Joan Díez qui el va animar a mostrar al públic el seu treball. Oller assenyala que ‘En el camí’ és fruit d’un procés de canvi personal a d’un viatge inesperat a Xile en un moment de la seva vida “on només veia el món girar des de la finestra de la feina on treballava”. Va ser en aquest primer viatge a Xile durant quinze dies, quan el rubinenc va reflexionar sobre el que volia a fer en el seu dia a dia i el van portar a un gran canvi interior. Així, va demanar una excedència i va llençar-se a “l’aventura més trencadora i alliberadora de la meva vida, tornar a Sud-amèrica”. 

Xile, Argentina, Uruguai i Brasil van ser alguns dels països que va visitar en aquest segon viatge de tres mesos. “Amb aquesta exposició el que vull és mostrar els llocs que em van acompanyar durant la meva reflexió”, va apuntar. Entre les imatges seleccionades per la mostra, l’Illa de Pasqua, el desert d’Atacama o les cataractes de l’Iguazú.  

Aquesta és la primera vegada que Oller, que ja ha exposat en altres indrets com Barcelona, ho fa a la seva ciutat. La mostra es podrà visitar fins al 29 de maig i l’horari d’obertura de la sala és dijous, divendres i dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h.  

Visites guiades 

L’artista realitzarà visites guiades per la mostra els dijous a la tarda per a grups d’escoles, instituts o ciutadans en general. Aquelles persones interessades poden contactar a [email protected].

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES