Mostra del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, al Celler

celler web
Dos incendis en quatre dies al voltant del Celler
15 de junio de 2021
lluís llach
Lluís Llach presenta la seva darrera novel·la ‘Escac al destí’, al Racó del Llibre
16 de junio de 2021

Mostra del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, al Celler

Algunes de les obres exposades al Celler. / Ajuntament de Rubí – Localpres

El Celler exposa, fins al 25 de juliol, un recull d’imatges del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, celebrat en el marc del Festival Internacional Foto Platja d’Aro. La mostra arriba a Rubí amb la voluntat de compartir les obres guanyadores i finalistes d’aquest certamen amb els rubinencs i les rubinenques.

‘Educant la mirada’ acosta els i les visitants a persones que viuen tant a tocar de casa com a l’altra punta del món, però que tenen un punt en comú: totes utilitzen la fotografia per explicar-se i mostrar les seves idees, la seva vida, els seus sentiments…

La mostra que es pot visitar a Rubí és un petit reflex de l’alt nivell i de la diversitat de propostes visuals que es van presentar al certamen i, alhora, és un testimoni de les inquietuds socials, culturals i personals dels seus autors i autores i de les possibilitats narratives i estètiques de la fotografia.

La 7a edició del concurs, celebrada el 2020, va rebre un total de 385 projectes, sumant 4.146 fotografies de 313 autors i autores procedents de 41 països diferents, amb estils, temàtiques i tècniques de gran varietat i qualitat. El jurat, format per tres especialistes de l’àmbit fotogràfic, va seleccionar els següents 5 guanyadors d’entre 12 finalistes. El primer premi va ser per Antonio Aragon (Espanya), amb Childhood lost; el segon per Jui Ching Tai (Taiwan) amb After night, mentre que el tercer guardonat va ser per Javier Clemente (Espanya) amb el projecte Oximoron. A més, es van atorgar el Premi Jove que va recaure en javier Clemente (Espanya), amb Pastores, i el Premi local, que va ser per Alba Jovani (Espanya) per Efímera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *