Entrega a l’Ateneu dels 7 premis ‘Reconeixement Gent del Barri, Gent de Rubí’

Imagen noticia
Els treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa planten cara a les retallades
19 de enero de 2014
Imagen noticia
Rafa López, secretari general de Podemos Rubí, dimiteix per la crisi interna del partit
21 de enero de 2014

Entrega a l’Ateneu dels 7 premis ‘Reconeixement Gent del Barri, Gent de Rubí’

Imagen noticia

L’Associació de Veïns Zona Mercat va lliurar el passat divendres a la tarda a l’Ateneu els premis ‘Reconeixement Gent del Barri, Gent de Rubí’, uns guardons que distingeixen a persones i entitats de la ciutat per la seva trajectòria o per la seva tasca en el darrer any.

Així, durant l’acte es van entregar els 7 premis del 2014, que han anat a parar a mans de Bea Ortiz, Claudia Aguado, El Golden Pool, l’Asociación Rociera de Rubí, José Luis López i Meri Camacho, Arte y Son, i Oklahoma Dance.

Bea Ortiz, jugadora del Club Natació Rubí i internacional amb la selecció espanyola absoluta de waterpolo, va ser reconeguda pel seu treball i esforç i els èxits aconseguits, per ser un referent de l’esport rubinenc, i present i futur del waterpolo espanyol.

Claudia Aguado, campiona d’Espanya aleví de patinatge artístic i tercera en la Copa Europa va ser distingida pel seu treball i esforç i pels èxits aconseguits al 2014.
El club de billar Golden Pool va rebre el premi pel seu 30è aniversari i per ser un referent d’aquest esport a Rubí i a Catalunya.

L’Asociación Rociera de Rubí va rebre el guardó per convertir-se en un referent cultural de Rubí, així com per la seva tasca social i per coŀlaborar amb les festes del barri Zona Mercat.

José Luis López i Mery Camacho, professors de ball i coŀlaboradors de l’associació, van ser premiats per la seva aportació a la cultura i per la seva coŀlaboració en les activitats culturals de l’entitat.
El grup de ball Arte y Son va rebre la distinció per la seva coŀlaboració en les activitats culturals.
I, per últim, el grup de country Oklahoma Dance, va rebre el premi per la seva coŀlaboració en les festes del barri.

Els guardonats van rebre els premis de mans d’Ana M. Martínez, alcaldable a Rubí pel PSC, Núria de Espinosa, escriptora i presidenta de Dones Creatives del Vallès, i Pepi Báez, vocal de l’Associació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *