Rafa López, secretari general de Podemos Rubí, dimiteix per la crisi interna del partit

Imagen noticia
Entrega a l’Ateneu dels 7 premis ‘Reconeixement Gent del Barri, Gent de Rubí’
20 de enero de 2014
192 projectes de nova empresa passen pel Servei d’Assessorament de Rubí
22 de enero de 2014

Rafa López, secretari general de Podemos Rubí, dimiteix per la crisi interna del partit

Imagen noticia

Rafa López, secretari general de Podemos Rubí, ha confirmat a través d’un comunicat que ha presentat la seva dimissió durant l’assemblea general del partit celebrada dijous passat. La decisió es farà definitiva en la pròxima assemblea de la formació, prevista per al 29 de gener, i durant la qual López explicarà a la resta dels membres del cercle els motius d’aquesta decisió.

Malgrat això, qui ha estat secretari general de Podemos durant menys de quinze dies ha avançat que la renúncia ha estat motivada per “la dificultat de treballar amb coherència i unitat davant l’existència de dues línies de treball molt diferents, malgrat els esforços fets per ambdues parts durant els darrers mesos per trobar punts de connexió”. Així es va evidenciar en la llarga i tensa trobada del Consell Ciutadà de la formació de dijous passat.

López assegura que continuarà a disposició del cercle per “seguir treballant per la ciutat i per tal que aquest projecte es consolidi i pugui esdevenir una formació política coherent amb l’esperit de Podemos en un futur pròxim”. El rubinenc, que havia liderat el partit des del principi va ser escollit secretari general per via telemàtica amb 90 vots, el 63,83. La resta de vots emesos van ser en blanc. Dels 363 membres que hi ha inscrits a Podemos a la ciutat, van participar en la votació 141.

La crisi interna que ha esclatat a Podemos Rubí podria fer variar les intencions inicials del partit de concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig, ja que a partir del 29 de gener, quan es farà efectiva la renúncia de Rafa López, caldrà tornar a iniciar tot el procés per escollir el nou secretari general i el nou consell ciutadà.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *