Equipaments i serveis municipals redueixen els seus horaris per l’estiu

Imagen noticia
Els nedadors del CNR participen al Campionat de Catalunya d’Estiu
13 de julio de 2018
Imagen noticia
Rubí impulsa un grup de compra agregada d’energia verda
17 de julio de 2018

Equipaments i serveis municipals redueixen els seus horaris per l’estiu

Imagen noticia

Amb l’arribada de l’estiu, els diferents serveis i equipaments municipals varien el seu horari fins al setembre. Així, des d’aquest mes, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) obre de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Aquest horari es mantindrà fins al 10 de setembre, quan recuperarà l’horari habitual. Per la seva banda, l’OAC de Les Torres està tancada fins al 10 de setembre.

Pel que fa a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ubicada a l’OAC del centre, atendrà les peticions ciutadanes de dilluns a dijous de 8 a 15 hores durant el juliol, a l’agost romandrà tancada i al setembre tornarà a obrir de dilluns a dijous de 9 a 14 hores.

La Biblioteca també s’adapta al període estiuenc. L’equipament obre les portes els dilluns, dimarts i dijous de les 15.30 a les 20.30 hores, els dimecres de 10 a 20.30 hores i els divendres de 10 a 14.30 hores.

Durant el juliol, l’Ateneu obrirà de dilluns a dijous de 10 a 14 hores i de 16 a 21.30 hores i divendres de 16 a 21.30 hores. A més, l’equipament romandrà tancat des del 27 de juliol fins a l’11 de setembre, ambdós inclosos.

Pel que fa al Museu Municipal Castell (MMUC) manté l’horari habitual però restarà tancat tot el mes d’agost, igual que l’Antiga Estació. L’Aula Cultural també estarà tancada fins a l’11 d’octubre.

Per la seva banda, el Celler romandrà tancat fins al setembre a partir de divendres vinent, un cop s’hagi projectat el documental del mes.