Es reprèn el cicle de sortides a caminar impulsat pel Consorci Sanitari de Terrassa

oac
L’OAC posa en marxa un nou sistema per expedir el certificat d’empadronament
11 de abril de 2022
olímpic
Gran partit de l’Olímpic amb victòria davant el segon classificat (3-1)
11 de abril de 2022

Es reprèn el cicle de sortides a caminar impulsat pel Consorci Sanitari de Terrassa

Redacció

Un grup d’una vintena de persones van participar el 6 d’abril en la sortida del cicle ‘Camina per la teva salut’, que organitza el Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Aquesta va ser la darrera sortida d’una activitat que impulsa dues caminades de forma setmanal obertes a tota la ciutadania i que s’ha reprès aquest 2022 més tard del què estava previst per culpa de la covid.

Les passejades van a càrrec de professionals de Salut Comunitària del CST i surten cada dimarts a partir de les 10 h des del CAP Anton Borja o bé els dimecres a partir de les 9.30 h des del CAP Sant Genís. L’activitat acostuma a tenir una durada aproximada d’una hora. 

Les rutes programades són aptes per a totes les edats i tenen com a objectiu millorar la salut dels participants a través de la pràctica esportiva. Caminar pot ajudar a combatre malalties com la diabetis, el colesterol o l’obesitat, entre altres. A més, l’activitat també serveix perquè els participants puguin conèixer els espais naturals que hi ha a Rubí.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES