Es reprèn la mesa de negociació sobre el futur de les plantes de Continental de Rubí

Imagen noticia
Els pacients ingressats ja poden rebre visites a l’Hospital de Terrassa si no tenen covid-19
29 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Grup Fotogràfic El Gra inicia un concurs solidari de temàtica lliure
3 de junio de 2020

Es reprèn la mesa de negociació sobre el futur de les plantes de Continental de Rubí

Imagen noticia

Després de la suspensió de la mesa de negociació per la pandèmia del coronavirus, els sindicats han anunciat que aquest dimarts es reprenen les negociacions sobre el futur de les dues plantes que Continental té a Rubí.

La mesa de negociació està formada pels representants sindicals, la direcció de l’empresa i membres del Departament de Treball, que actuen com a mediadors del conflicte. La mesa ha de servir per avançar en dues línies fonamentals: el pla de reindustrialització, per tal d’evitar un tancament que deixi tota la plantilla al carrer, i un acord sobre les condicions de sortida de les persones que quedin fora del pla de reindustrialització.

A finals del 2019, la multinacional alemanya va aprovar una reestructuració global i va decidir abandonar les dues plantes que té a Rubí, que donen feina a 760 persones. En un primer moment, va marcar-se sis mesos de termini per buscar un comprador i vendre les plantes, però durant els primers dos mesos de l’any no es va poder concretar cap oferta per reindustrialitzar les fàbriques i, posteriorment, tot va quedar aturat per l’arribada de l’epidèmia.