Es reprenen les obres d’enllaç entre l’AP-7 i l’A-2

Imagen noticia
Més d’una desena d’entitats col·laboren amb la programació del Dia de la Dona
26 de febrero de 2019
Rubí serà industrial o no serà Rubí
28 de febrero de 2019

Es reprenen les obres d’enllaç entre l’AP-7 i l’A-2

Imagen noticia

La representant del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha anunciat aquest dimarts que els treballs de construcció de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7 es reiniciaran de manera immediata i que es preveu que l’obra estigui enllestida en 19 mesos.

Cunillera ha fet aquest anunci durant una trobada que ha mantingut amb representants dels municipis propers a la infraestructura, entre els quals hi ha el regidor d’Obra Pública de Rubí, Juan López.

Aquesta connexió, concretada amb la construcció d’un pont a Castellbisbal, és una infraestructura d’una gran complexitat. Són 2,4 km que han d’unir l’AP-7 i l’A-2 per tal de permetre que els vehicles que hi circulin s’estalviïn un trajecte de 12 km per carreteres comarcals com la C-1413. El trànsit per aquest tram de carreteres és de 200.000 vehicles diaris, segons dades de Foment.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, considera que la represa de les obres, que es van iniciar l’any 2005 i que han patit diverses aturades, és «una gran notícia per a la cituat». Per Martínez, quan les obres estiguin acabades la connexió tindrà un important impacte tant per la ciutadania com per l’activitat econòmica de Rubí, ja que «representa un accés més directe i ràpid per a les persones i pel transport terrestre de mercaderies». La primera edil també espera que l’actuació «permeti reduir el trànsit de vehicles per la C-1413».