Es reprenen les obres d’urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes

Imagen noticia
L’Ajuntament ofereix al Departament d’Educació edificis municipals per poder fer classes o extraescolars
15 de junio de 2020
Vens?
17 de junio de 2020

Es reprenen les obres d’urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes

Imagen noticia

Les obres d\’urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes han tornat a començar aquesta setmana després que al març es van aturar amb motiu de l\’epidèmia de coronavirus. Amb el projecte, que està inclòs al Pla d\’inversions financerament sostenible, l\’Ajuntament pretén millorar l\’accessibilitat del tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid amb el soterrament de la línia de baixa tensió existent. També es millorarà la seva accessibilitat ampliant lleugerament les voreres.

D\’altra banda, s\’ha renovat la conducció de xarxa potable, es millorarà el ferm de la calçada, s\’instal·larà nou enllumenat públic, es col·locaran bancs i papereres i es plantaran 13 tarongers.

Les obres van a càrrec de l\’empresa Conspai per un import de 246.477,56 euros. Durant pràcticament tota l\’actuació, es mantindrà el doble sentit de circulació al carrer de la Mare de Déu de Lourdes, tal com estava previst inicialment, tot i que s\’haurà de tallar més endavant quan es duguin a terme unes tasques específiques. Es preveu que les obres acabin a finals d\’estiu.